Klaassen Hekwerken in Elstparijs21kopie.gif

Al vele jaren bewijst Klaassen Hekwerken dat het leveren van kwaliteitsproducten leidt tot tevreden klanten. "Kwaliteit" en "vakwerk" zijn voor ons vanzelfsprekende begrippen. Steeds meer klanten hebben ervaren dat onze producten niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. Voeg daarbij de scherpe prijzen voor onze producten (eigen werkplaats!) en u zult begrijpen dat ons bedrijf door het gehele land levert: Klaassen... een begrip voor vakwerk in hekwerk!

Op onze website klaassenhekwerken.nl bieden wij u een uitgebreid overzicht aan hekwerken, inrijpoorten, raambeveiliging, brievenbussen, tuinsets, verlichting en diverse accessoires. Sierproducten uit onze werkplaats, die vakmanschap uitstralen. Door de perfecte afwerking met spijlen, krullen, punten en rondingen ontstaat een kwaliteitsproduct met een luxe en stijlvolle uitstraling.Voor Klaassen Hekwerken is de klant koning. Naast onze standaardhekwerken maken wij onze kwaliteits- producten ook zoals ú dat wenst. Niet alleen de afmetingen, maar zelfs de vormgeving kan door u worden bepaald: van romantisch tot strak modern. Onze vakmensen kunnen uw ideeën werkelijkheid laten worden. 

Klaassen hekwerken levert hekwerken, inrijpoorten, looppoorten, balkonhekken en raambeveiliging op maat! Niet alleen de afmeting maar zelfs de vormgeving kan door u worden bepaalt: van romantisch tot strak modern! Bij Klaassen kunt u ook terecht voor tuindecoratie of voor decoratie in huis, van beelden tot wijnrekken, van klokje tot lantaarnpaal! Leuk voor u zelf of als kado!  

 

  showroom.jpg

Sorteer op
© 2010 - 2024 Buitenlampje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel