WAT TE DOEN BIJ  RETOURNEREN RETOURNEREN/AFKOELPERIODE


U heeft recht op 14 dagen voor het aanmelden van retourneren waarna u nogmaals een periode van 14 dagen heeft om het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6,7 & 8  van onze algemene voorwaarden. 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Buitenlampje.nl zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten.  

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Buitenlampje.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post met behulp van dit formulierhttps://cdn.myonlinestore.eu/93d1f6ba-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_2_Retour%20formulier.pdf. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig 

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Buitenlampje.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald. 

Retouradres:

Buitenlampje.nl
Voltweg 7
6662 PT Elst 

© 2010 - 2024 Buitenlampje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel